Zichtbaarheid met succes --> zo doe je dat!

Allereerst: hoe meet je of jouw zichtbaarheid succesvol is? Oftewel: of jouw marketing effect heeft?

 Je zou misschien denken aan volgers, likes, reacties en deelacties.
 
Echter, is de enige juiste methode om dit te meten het aantal klanten dat je hebt, of zelfs nog liever: de omzet die je behaalt. Staat deze in verband met de energie die jij in marketing steekt?
 
Voelbaar kun je het peilen uit: stroomt of stagneert mijn energiestroom in mijn marketing? Voel ik verbinding met mijn volgers?
 
Of plaats je maar en plaats je maar en heb je het gevoel dat het met niemand resoneert?
 
Of weet je wellicht niet wát je dan moet plaatsen?
 
Het is voor een stromend, succesvol, impactmakend bedrijf enorm belangrijk dat je marketing stroomt.
 
Dat je zichtbaar bent. En dit hoeft écht niet veel moeite te kosten. In elk geval: je hoeft er écht niet op leeg te lopen!
 
Het schrijven van content is voor mij een echte uitlaatklep. Ik kan niet meer zonder, het is enorm fijn de wereld te inspireren met mijn potentie. Mijn zielsmissie te leven. Deze stroom is oneindig.
 
Hoe zorg je er dan voor dat jouw zichtbaarheid succesvol wordt en dat jouw marketing niet voelt als marketing?
 
1. Houd het puur natuur
 
Jij bent jij. Daar hoef je niks aan te veranderen! Je kunt wel zorgen voor het volledig omarmen en embody-en van jouw potentie, zodat je niet blokkeert in onzekerheid, maar straalt van zelfvertrouwen. Dit is namelijk voelbaar voor je publiek.
 
2. Zorg dat je weet tegen wie je praat
 
Je hoeft niemand te pleasen en je hoeft niet iedereen te helpen! Praat specifiek tegen de mensen met wie jij het liefste wilt werken, mensen die je in je hart voelt, die je dolgraag wilt voorzien van jouw dienst of product.
 
3. Wees consistent
 
Wees met regelmaat aanwezig, niet alleen als jij iets ‘nodig’ hebt. Dit zorgt ervoor dat mensen je gaan vertrouwen.
 
4. Straal geen neediness uit
 
VOEL dus ook geen neediness. Zorg dat je in overvloedsgevoel zit. Dit is niet alleen fijn voor je communicatie, maar ook voor jezelf. Het voelt namelijk een stuk fijner 😉
 
5. Geef waarde
 
Geef om je volgers. Geef dus ook AAN je volgers. Wees niet bang om te veel waarde te geven. Met waarde geven laat je zien wat je in huis hebt, en de mensen die resoneren gaan jou daardoor als expert zien.
 
6. Vertrouw
 
De mensen die klaar zijn voor actie, worden intrinsiek klant. Die dat nog niet zijn, die niet. Daarin hoef jij niet te sturen. Wees een vuurtoren, geen sleepboot.
 
7. Heb plezier!
 
Heb lol in het schrijven van teksten, het maken van foto’s, het delen van jouw marketing! Ook dit is voelbaar. Ervaar je het nu als stroperig? Dan mis je waarschijnlijk resultaat en heb je het gevoel dat je het voor niks doet. Kijk dan goed naar punt 1 t/m 3!
 
In fase 2 van Sparkle & Shine leer je alles over authentieke marketing en help ik je de flow te pakken en een strategie neer te zetten die werkt en waar jij blij van wordt!

Liefs, Regina Nieuwhof

Dansend Ondernemen -
4 stappen voor succes met je bedrijf vanuit intuïtie

Download gratis mijn E-book
[leestijd 10 minuten]
Gratis E-book
Share on facebook
Deel deze blog
Share on linkedin
Deel deze blog

Laat een reactie achter

Download
E-book K.L.I.M.-methode

Vraag mijn gratis E-book aan waarmee je inzicht krijgt in de 4 stappen die je kunt nemen voor meer bedrijfsgroei, succes en impact vanuit een écht gezond en energiek lichaam.

Je ontvangt tevens toffe mails die jouw energieniveau, gezondheid, Magic Mind én business next level helpen te gaan!

Energiek in Business