ultimate temple

Hét programma waarmee je jouw gezondheid- en energieniveau net zo hoog krijgt als de doelen in jouw business.

Voor zelfbewuste, ambitieuze ondernemers die meer bedrijfsgroei, succes en impact willen creëren vanuit een écht energiek en gezond lichaam. Die met die energie hun klanten de aandacht willen geven die je ze wilt geven en die met hun business onbegrensde impact willen maken!

Heb je de moed opgegeven?

Je hebt vast al van alles geprobeerd om je energieniveau en gezondheid op orde te krijgen.

Gezond eten. Meer bewegen. Meer rust pakken. Beter plannen. Suppletie. Therapeuten. Meditatie. Persoonlijke ontwikkeling.

Maar hebben deze zaken écht geholpen voor de lange termijn? Of was het tijdelijk.

Kreeg je tijdelijk een boost aan energie en gezondheid, maar viel het na een tijdje toch tegen.

Als je al van alles hebt geprobeerd, maar niks zorgt voor een definitieve oplossing, dan heb je nog niet gevonden wat écht bij jouw lichaam past.

Waar jij blij van wordt, waar de energie definitief van stroomt. 

Je rommelt wat aan, maar komt niet tot de kern.

Persoonlijke ontwikkeling speelt een belangrijke rol in je zelfbewuste leven… in het begin vol enthousiasme gestart met meditatie, ochtendritueel en yoga, maar op een gegeven moment had je daar de energie en motivatie ook niet meer voor. 

En werd je er eerder nóg vermoeider door, dan energieker.

Misschien ben je suppletiemoe? 

Zat van al die suppletie die je door elkaar en naast elkaar slikt(e). Zonder écht te ervaren dat het een definitieve oplossing bood.

En toen….

Trok je misschien de conclusie wel dat het erbij hoort. Die vermoeidheid. Die vage klachten. 

Dus dat het normaal was. Iedereen heeft wel eens wat.

En zo kabbel je door. In hetzelfde tempo.

 

Het vervelende is dat je met een laag energieniveau, en die vage klachten:

Niet high performance kunt presteren.

Je hoofd is niet helder, wat leidt tot concentratieproblemen en verminderde productiviteit.

Je geeft je klanten minder aandacht, energie en liefde dan je wilt, omdat je zelf nauwelijks genoeg hebt.

Veel minder voldoening voelt, want je doet minder, je stroomt minder, dus je werk (en leven daarnaast) worden minder leuk.

Door minder flow is de klantenstroom ook niet zo hoog als je zou willen….

Oftewel:

Jij en je bedrijf presteren niet zó als je daadwerkelijk wilt en zou kunnen.

Je mist hierdoor zowel zelfontwikkeling, klantenstroom en productieve bedrijfsvoering.

En dus ervaar je minder bedrijfsgroei.

Een toename van energie betekent automatisch het volgende:

Energiek in Business

Wat zou het voor jouw bedrijf betekenen als jouw lichaam blaakt van energie en jij als eigenaar niet meer geremd wordt door vage klachten?

Een lichaam dat stroomt vol energie, een hoofd dat superscherp en helder is waarmee jij high performance productief bent?

Waarmee jij je klanten kunt helpen, zoals jij wilt. Zonder concessies. Vanuit liefde, kracht en overvloedige energie.

Wat als je met een stappenplan vanuit de kern jouw energieniveau definitief opbouwen kunt?

Een stappenplan wat wél werkt, omdat het geen hapsnap quickfix oplossing biedt, maar een definitieve oplossing.

Die jou de tools geven volledig in control van jouw lichaam te zijn. Vanuit connectie mét je lichaam.

Hoe zou het zijn als je een liefdevolle stok achter de deur hebt. Onvoorwaardelijke begeleiding. Zonder kluitje in het riet. Mét liefde, aandacht en positiviteit.

Geen zoektochten meer. Geen verspilling van tijd, energie en geld aan methodes die voor jou niet werken. Geen diëten meer.

Maar met een methode die vanuit jou werkt. Die maatwerk biedt, binnen een heldere afgekaderde methode. 

Een methode die perfect past en die jou laat ontdekken, wat jouw lichaam nodig heeft, hoe je het voedt en vooral in beginsel: hoe je jouw lichaam herstelt.

"Don’t just KNOW what your body needs,

FEEL it, and all problems will disappear."

Regina Nieuwhof

Hi, ik ben Regina Nieuwhof en vroeger was ik altijd moe, lusteloos en had last van allerlei vage klachten waar de doktoren geen raad mee wisten. Ik wilde zo niet oud worden en na een zoektocht viel het kwartje: mijn lichaam is mijn belangrijkste vervoersmiddel in deze wereld. Mijn tempel.

Vanuit die visie ben ik het gaan verzorgen en herstellen. Mijn lichaam ondersteunt mij nu volledig in alles, vol energie, gezondheid en daadkracht.

Vanuit mijn achtergrond als Orthomoleculair Therapeut heb ik gezien dat er geen one-size-fits-all leefwijze of dieet bestaat voor een gezond, energiek lichaam. Gezondheid en energie is veel méér dan puur alleen de juiste beweging, voedingsstoffen, therapieën en andere self-care vormen die aangeprezen worden.

Tijdens het behandelen, coachen en trainen van zo’n 500 mensen heb ik een methode ontwikkeld waarin ik 4 factoren ben gaan combineren: het verhogen van Kennis, Liefde voor jezelf, Intuïtie en Mindset. Door met deze factoren de diepte van jouw eigen lichaamswijsheid in te duiken, zorgt dit voor échte gezondheid. Vanaf de wortel. Van binnenuit, in plaats van zoekend naar een oplossing buiten jezelf.

Als ondernemer weet ik hoe enorm belangrijk het is dat je fit bent. Sterk bent. Scherp bent. Stroomt. Want zonder overvloedige energie is ondernemen veel minder leuk én kun je jouw klanten niet de aandacht geven die ze verdienen. Je impact is kleiner. Je trekt ook veel minder moois aan!

Ik combineer mijn kennis en therapeutenervaring met een verleden als personeelsmanager in de glastuinbouw, en ik woon op een boerderij waar (biologisch in omschakeling) voedsel wordt geproduceerd.

Ik wil dat ondernemers vanuit een energiek, gezond lichaam gaan ondernemen. Zodat ze wél de impact kunnen maken met hun bedrijf en hun droomleven kunnen leven. Voor zichzelf. Voor hun klanten. Voor de wereld. Zonder concessies.

Dit is waarom ik Ultimate Temple heb ontwikkeld.  Zonder concessies.

ULTIMATE TEMPLE

Hét programma waarmee je jouw energieniveau net zo hoog krijgt als de doelen van jouw business.

"Een krachtig energieniveau hebben, en het sturen van energiestromen door de juiste heldere acties, zorgt voor een immense aantrekkingskracht voor jouw (potentiële) klanten. Je houdt meer energie over om ze op de meest perfecte manier te helpen, en zorgt daarmee voor groei en succes.
Bij je klanten én bij je eigen bedrijf. IMPACT!"

Met Ultimate Temple help ik zelfbewuste ondernemers dat super energieke en stromende Lichaam, Magic Mind en Emotieleven te krijgen, waarmee ze meer bedrijfsgroei, succes en impact kunnen creëren.
Dit doe ik via de door mij ontwikkelde methode K.L.I.M.


K.L.I.M. staat voor:

Energiek in Business

Als je gezondheid op deze manier benadert, reken je voor eens en altijd af met de rem op je energieniveau, gezondheid én business:

Kennis

...over de 7 dimensies, energieaanmaak, energiestroom, darmflora, hormoonhuishouding, immuunsysteem, spijsvertering, detoxificatie én voeding+mindset+gezondheid in relatie tot die items zorgt voor een basis.

Liefde voor jezelf

...je vindt jezelf zó leuk, en belangrijk, dat motivatie, doorzettingsvermogen en grenzen er als vanzelf zijn.
Het verhogen van je eigenwaarde zorgt voor een directe verbetering van zelfzorg en helderheid.

Intuïtie

...er is maar één die echt weet wat je nodig hebt: je lichaam. Je leert signalen herkennen, ernaar luisteren en keuzes maken vanuit de behoeftes van je lichaam.
Dwars door alle voedingswijzes en voortschrijdend onderzoek over gezondheid heen.

Mindset

...een sterke mindset, met een ego onder controle, zorgt ervoor dat alle andere factoren niet worden afgezwakt. Hierdoor verval je niet in oude patronen en boost je je lichaam tot herstel.
Met een sterke mindset kun je jouw lichaam, leven en business aansturen.

Door deze 4 factoren in te zetten bij het oplossen van jouw klachten én het bepalen van de juiste zelfzorg en voeding zorg je definitief voor een gezond en energiek lichaam.

Ultimate Temple is een premium 1-op-1 programma.

In een gratis connection call kijken we naar jouw gezondheid- en energieniveau en bedrijfsdoelen en welke rol Ultimate Temple daarin kan hebben.

Hoe ziet het programma eruit?

In 16 weken gaan we het energieniveau in jouw lichaam herstellen waarmee jij high performance kunt gaan presteren en van daaruit je bedrijf kunt laten groeien, zonder fysieke rem.

Tijdens het gestructureerd doorlopen van een 8-stappenplan verwijderen we fysieke klachten vanaf de wortel en bepaal je vanuit intuïtie en verbinding met je lichaam welke voeding en zelfzorg bij jóuw lichaam passen. 

Zodat jij in balans komt mét je lichaam en de energie krachtig stromen kan in zowel lichaam, als leven en business.  

Je lichaam herstelt zichzelf gedurende het proces, jij ontdekt hoe je dit proces volledig vanuit overgave kunt laten plaatsvinden.

Ultimate Temple bestaat uit:

De Boerderij:

De online trainingsomgeving waarin je via de K.L.I.M. methode de stappen doorloopt.

Het is een logisch opgebouwd programma met praktische oefeningen, werkboeken en to-the-point video’s. 

In 8 modules + 1 bonusmodule ontdek je precies wat je nodig hebt om jouw energieniveau en gezondheid te herstellen en voortaan optimaal te houden.

De Veldexcursie:

Een LIVE dag waarin we een deep dive doen rondom jouw proces. Ik begeleid je in meditaties en stem op je af. Vol energie en compleet opgeruimd ga je weer terug naar huis. Door de inhoud van de dag en natuurlijk een heerlijke lunch.

De Boerin AKA Regina 😉

Als mentor begeleid ik jou door jouw proces. Ik haal het beste in je naar boven en sta aan je zijde bij het doorbreken van plafonds en blokkades.

Tijdens 8 coachcalls gaan we de diepte in en heb je uitgebreid de tijd vragen te stellen en te sparren met mij.

De Keukentafel

Je hebt met mij een 1-op-1 communicatiekanaal waar je dagelijks je vragen en uitdagingen op gebied van jezelf én je business bij me neer kunt leggen, waarop ik je helderheid en coaching bied.

De Boerderij bestaat uit 8 modules:

1. Blueprint maken

Je wordt je bewust van het fenomeen ‘je lichaam is de tempel van je ziel’. We starten met groei en bewustzijn in jouw mindset creëeren. Je stelt diepgaande doelen rondom Lichaam, Leven en Business. We maken een start met acties die bijdragen aan het behalen van jouw doelen.

2. Dimensies

Elke situatie, elke fysieke klacht, elke levensles gaat door verschillende niveaus heen. Alles is energie, ook jouw lichaam. Begrijpen hoe dit werkt geeft verheldering in waarom jouw lichaam ziekte en vermoeidheid creëert. Ook ontdek je hoe het komt dat je sociale uitdagingen ervaart, waarom je je onbewust steeds aanpast aan een ander en hoe je niet meer leegloopt in energie door anderen. Een heldere afkadering van deze processen biedt enorme helderheid en inzichten.

3. Fysieke werking lichaam

We gaan dieper in op celwerking, hormonen, neurotransmitters, spijsvertering, detoxificatie, immuunsysteem en voeding in relatie tot deze systemen. Je ontdekt waar jij direct stappen kunt zetten om de fysieke processen in je lichaam te ondersteunen. Zonder bakstenen geen huis. Zonder de juiste bouwstoffen geen tempel.

4. Lichaamswijsheid

Jouw lichaam weet veel eerder wat er nodig is, dan jouw hoofd. Je lichaam geeft dan ook constant signalen. Je leert wat deze signalen betekenen en wat je kunt doen om naar de behoeftes van je lichaam te luisteren. Tijdens de LIVE dag gaan we met oefeningen en meditatie aan de slag om jou weer volledig in contact te brengen met de intuïtieve wijsheid van je lichaam.5. Onkruid wieden

Nu jouw gereedschapskoffer gevuld is met tools ga je een niveau dieper. Je sleutelt aan eigenwaarde en mindset waarmee je de laatste wortels van jouw fysieke klachten verwijderd. Thema’s als emotie-eten zijn voortaan verleden tijd. Je pakt door en geeft je lichaam volledige vrijheid om de klacht tot op de wortel op te lossen. 

6. Fysieke tekorten

Als alle voorwaarden juist zijn voor gezondheid en energiestroom, kan het zijn dat er puur fysiek nog restantklachten overblijven. Bijvoorbeeld vitaminen- of mineralentekorten, een verstoorde darmflora, of een verstopte allergie. In deze fase ga je ontdekken hoe je deze restklachten kunt herstellen. Je krijgt hiervoor meerdere tools en frameworks.

7. Resonerende voeding

Welke voeding is voor jóu geschikt? Welke fysieke voeding, dagelijkse activiteiten, bewegingsvorm heb jij nodig om je lichaam energiek en gezond te houden? Verbinden en vertrouwen op je intuïtie staan in deze module centraal. Dit helpt je ook meer te leren varen op je innerlijk kompas, in álle keuzes die je maakt. Intuïtie is een mega belangrijke tool als ondernemers. Er is veel aandacht in het gehele proces hiervoor.

8. Ultimate Temple plan bepalen

Als kers op de taart gaan we kijken naar hoe jouw Ultimate Temple Plan er voortaan uit moet zien.

Met heldere frameworks en oefeningen bepaal je systematisch jouw ideale voedings- en self-care patroon. 

We kijken verder dan alleen oppervlakkigheden. We kijken naar waarden, activiteiten en voeding die jouw mind en lichaam volledig ondersteunen in jouw business en leven naast je bedrijf. Dit doen we los van ‘de boekjes’, maar vanuit jouw intuïtie en drive om voluit te genieten van het leven.

Wat je krijgt:

Online training met 8 modules

In je eigen tempo loop je ongeveer elke 2 weken door een module heen.

8 coachcalls voor support

Elke 2 weken een individuele coachcall waarin je door Regina gecoacht wordt.

LIVE dag met heerlijke gezonde lunch

Een dag voor jou. We gaan aan de slag met jouw proces aan de hand van een dynamisch programma.

Community voor extra support

Je krijgt dagelijkse support van Regina op al je vragen. Je kunt tevens feedback vragen op je opdrachten en je inzichten delen.

Je staat er van a tot z niet alleen voor. Het contact verloopt in een professionele tool, zonder afleiding.

Samen in gesprek of dit programma past bij jouw persoonlijke situatie?

Dit ervaren klanten:

Ik ben anders naar mijn leven en bedrijf gaan kijken
Energiek in Business
Energiek in Business
Energiek in Business
Energiek in Business
Energiek in Business
Energiek in Business
Regina Nieuwhof - Energiek in Business
Energiek in Business
Energiek in Business
Energiek in Business
Energiek in Business
Energiek in Business
Energiek in Business
Energiek in Business
Energiek in Business

Veelgestelde vragen:

  • Ik heb al zoveel geprobeerd op het gebied van gezondheid, hoe weet ik dat jouw programma nu wél gaat werken?

Dat begrijp ik goed, je twijfel hierin. In een gesprek voorafgaand aan het programma gaan we de diepte in rondom jouw fysieke problemen. Als ik denk dat ik je helpen kan bied ik je het programma aan. Indien ik denk dat ik niet de juiste persoon ben zal ik dat eerlijk aan je vermelden.

  • Wat is specifiek de aanvulling voor mij als bedrijf?

Naast dat een gezond lichaam onmisbaar is als eigenaar van een business, krijg je in het proces mij er als businesscoach bij. Het kan heel goed zijn dat jouw verdienmodel, businessmodel of doelgroep niet (meer) aansluit bij jouw frequentie. Maar wellicht weet je niet, hoe dan wel? Hier help ik je bij. Je bedrijf is een verlengstuk van jou en daarom nemen we deze mee in de begeleiding. Alles wat hier in nodig is, bied ik je, vanuit mijn uitgebreide kennis en ervaring als ondernemer. 

  • Is er een speciale leefwijze die ik leer?

Nee. Het is mijn missie dat jij zélf ontdekt wat voor jou werkt. Het programma én mijn begeleiding zijn de kaders waarin je uitvindt welke leefwijze in de breedste zin van het woord voor jou werkt en juist is. Want als jij de antwoorden uit jezelf haalt, hoef je daarna nooit meer een andere leefstijl of dieet te proberen. Je weet namelijk voor altijd wat voor je werkt. En vooral ook: wat niet voor je werkt. Je leert varen op je innerlijk kompas.

  • Ik ben geen ondernemer, maar vind je programma wel heel interessant, kan ik meedoen?

Dit hangt van een aantal factoren af en is zeker mogelijk. Vraag een gesprek met me aan, dan kunnen we het verder bespreken.

  • Kost het volgen van Ultimate Temple veel tijd?

Met het volgen van de modules ben je circa 2-3 uur per week bezig. Dit is geheel afhankelijk van de uitdagingen waar jij mee loopt en hoe gemakkelijk de oefeningen je afgaan. Je kunt dit op je eigen tempo volgen. Het ‘bubbelen’ en ‘broeden’ tussendoor is niet in tijd uit te drukken. De groepscalls staan op een vast tijdstip gepland, en een opname hiervan komt in de online leeromgeving beschikbaar. Zo ben je flexibel in je planning.

  • Hoe ziet de live dag eruit? Is deze verplicht?

Niks is verplicht, maar om alles uit het programma te halen is het natuurlijk sterk aanbevolen naar de live dag te komen. Deze dag staat geheel in het teken van jou en jouw proces en groei. Je wordt uiteraard verwend met een heerlijke lunch!

  • Ik weet al veel van gezondheid en voeding af, kan dit programma een aanvulling zijn?

Ultimate Temple gaat over gezondheid op alle niveaus in je lichaam. Het is zeker geen voedingsprogramma. Het gaat juist ook over gezondheid op andere gebieden: fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel. Waardoor zorg je dat je stressniveau laag blijft, ondersteunend aan een gezond lichaam? Door de intensieve persoonlijke begeleiding is er veel aandacht voor persoonlijke thema’s die spelen en jouw onbewust uitputten. Het begrijpen van de dimensies is hier een belangrijke en versnellende sleutel in en tevens kun je datgene wat je leert en toepast, weer gebruiken in je eigen vakgebied. Zowel op gezondheidsgebied, als op persoonlijk ontwikkelingsgebied.

  • Ik ben HSP, heb je daar ervaring mee?

Sterker nog, ik ben dankbaar dat ik zelf ook HSP ben. Zeker nu ik heb ontdekt hoe ik dit kan inzetten als gave, zonder dat het me uitput. In het programma komt dit thema uiteraard ook aan de orde.

Wil jij weten of dit programma in jóuw situatie de oplossing biedt?

Vraag dan nu een vrijblijvend gesprek aan, 

waarin ik dit samen met jou kan bepalen.

Je kunt dan ook al je resterende vragen stellen.

Als je vandaag hetzelfde doet als gister, voel je je morgen hetzelfde.

Als je besluit te wachten totdat het vanzelf over gaat, voel je je volgend jaar hetzelfde.

Kies vandaag voor groei en verandering van koers.

Je klanten en de wereld hebben je nodig.

Liefs, Regina