succesvol bedrijf vanuit intuïtie

Wordt een intuïtief strateeg die succes met gemak weet te creëren!

Ben jij...

 • Iemand die regelmatig wiebelt en van hot naar her gaat met ideeën én acties?
 • Enorm zoekend welke manier van ondernemen nu bij JOU past?
 • Iemand die moeite heeft dichtbij zichzelf te blijven in een omgeving die op een compleet andere golflengte zit?
 • Aan de ene keer super actiegericht (maar voelt het niet goed) en de andere keer super in flow (maar weet je geen succes te behalen en doe je dan maar ‘wat’?)
 •  Iemand die van structuur houd, maar is discipline opbrengen om en hoofd-bedacht systeem vast te houden een uitdaging?

En.....

 • Ben je intuïtief en gevoelig, maar heb je nooit geleerd hier echt iets mee te doen?
 • Heb je grote interesse in spiritualiteit, en wil je dit praktisch leren toepassen in je leven en bedrijf, met je voeten op de grond?
 • Wil jij ontdekken hoe je de energie van klanten en jouw doelgroep kunt lezen en vertalen naar écht goede coaching en hulp vanuit verbinding?
 • Plus ontdekken hoe je als hooggevoelig persoon met gemak je eigen grenzen aanvoelt en behoudt met respect en liefde voor jezelf en anderen?
Regina Nieuwhof

Is het tijd om een verdiepingsslag te maken in jouw intuïtieve gaves en 

dit te leren toe te passen in jouw business en leven?

Kun jij je een bedrijf voorstellen dat stroomt, en he-le-maal van jou is? Waarbij je volledig ‘on your terms’ jouw bedrijf bouwt, beheert en laat groeien?

Of heb je nu direct een stemmetje dat zegt: “ik zou niet weten hoe…” 

Deze hoe-dan-vraag is te beantwoorden via: jouw intuïtie.

Er zijn 100-en antwoorden, iedereen zou je iets anders adviseren, maar wat werkt voor JOU?

Jij leest nu dit. Jij wilt het anders. En je weet gerust dat jouw eigen wijsheid groter is dan je je kunt voorstellen. 

Maar luister je er ook echt naar? En is dit echt de basis van jouw acties?

Het feit dat je dit al leest, vertelt dat je wakker bent.

En klaar bent om jezelf en je eigen wijsheid volledig te omarmen.

Nu kun je natuurlijk een cursus intuïtie doen. Maar hoe tof is het als je dit direct leert toepassen in datgene wat ook zo tof is in jouw leven: jouw bedrijf?

Durf jezelf volledig vrij te laten stromen.

Durf te luisteren naar de wilde ideeën die de wereld gaan verbeteren.

Durf je timemanagement, je keuzes, je bedrijfsvoering volledig vanuit je intuïtie neer te zetten, met een uitgebalanceerde dosis ‘hoofd’ erbij. 

Verhoog je energielevel door de remmen los te gooien en jezelf volledig te ontplooien en te laten stromen.

Totdat mensen tegen je zeggen: “wauw, je bent zo’n inspiratie de laatste tijd, het kan me niet schelen wat je aanbied, ik wil met jou samenwerken!” 

Je hebt geen goedkeuring nodig om de acties die je diep van binnen voelt borrelen te nemen. Maar het is wel leuk als mensen gaan zien hoe jij straalt. En jij ze inspireert ook te gaan stralen!

En natuurlijk als de resultaten van die acties ook meetbaar succes geven!

Leer de acties nemen die automatisch leiden tot overvloed, vrijheid en het gemak wat je jezelf mag gunnen.

Klaar voor groei naar een waarlijk krachtig, prachtig en magisch leven?

Klaar voor het ontvangen van overvloed in geld, energie, liefde en geluksmomenten?

Het antwoord van het 'hoe' ligt in jouw intuïtie.

Je hoeft alleen maar te leren intunen.

Te durven luisteren en vertrouwen.

En toe te passen als intuïtief strateeg!

Zijn deze gevoelens herkenbaar?

 • Het ondernemerschap voelt als een onduidelijk en ongestructureerd bos, en heel vaak weet je niet welke kant je op moet.
 
 • Je hebt weinig mensen om je heen met wie je kunt sparren, te weinig mensen die op jouw level zitten. Hierdoor mis je de bevestiging en vooral motivatie en duw in je rug om vooruitstrevende keuzes te maken! Je doet het wel, maar je kan sneller vooruit als je omgeving jou beter begrijpt.
 
 • Je zakt snel terug in malende gedachtes. Je hoofd lijkt de leiding te hebben, maar draagt plausibele bezwaren aan om iets wel/niet te doen. 100% vertrouwen op je hart is lastig, want je hoofd tettert er door heen.
 
 • De harde, zakelijke businesswereld zoals die traditioneel is, past niet bij jou. Jij wilt het anders doen, maar voelt ook dat je daar een soort pionier in bent en bent gevoelig voor invloeden van buitenaf waardoor je regelmatig in de war raakt.
 
 • Je emoties nemen regelmatig een loopje met je. Nèt als je denkt het spel door te hebben en in een lekkere flow te zitten, knal je eruit en denk je: ‘waar ben ik in godsnaam aan begonnen?’ Hierdoor voel je je niet steady en mis je grond onder je voeten.

En is dit waar je naar verlangt?

 • Jouw intuïtie veel beter voelen, in een veel krachtigere vorm, zodat je niet steeds weer in twijfel schiet of jouw gevoel wel juist is.
 
 • Jouw manier van business voeren bepalen en vol zelfvertrouwen uitdragen.
 
 • Op een fijne manier verbinden met mensen om je heen, zonder dat je leegloopt of jezelf kwijt raakt.
 
 • De juiste keuzes maken, elke keer opnieuw, vanuit helderheid en zelfverzekerdheid, zodat je daarmee jouw doelen bereikt.
 
 • Spirituele verbondenheid, zonder zweverigheid, maar vanuit het hier en nu, wetende dat jíj puur, zuiver en 100% genoeg bent.
 
 • Je hoofd kunnen inzetten als tool, in plaats van stoorzender en verwarringbrenger.
 
 • Een droombedrijf, on your terms, zonder fluff eromheen. Super helder. Met vanzelfsprekend veel succes.
 
 • Diepe verbinding met jezelf, zodat je intens geluk en stabiliteit kunt vinden in jezelf, hoe omstandigheden van buitenaf ook zijn.

... dan is dit programma heel geschikt voor jou!​

Regina Nieuwhof

Hi, ik ben Regina Nieuwhof en als succesvol ondernemer weet ik als geen ander hoe belangrijk de juiste mindset en het luisteren naar je intuïtie is. 

Vroeger niet, vroeger vonden mensen mij raar. Omdat ze me niet begrepen, weet ik nu. Ik als gevoelig, intuïtief meisje, dat dingen aanvoelde voordat ze gebeurden. Emoties van anderen kon uitleggen.

Een heel lange en interessante reis langs het ontdekken van mijn intuïtie heeft mij gebracht waar ik nu sta: succesvol, zielsverbonden, zielsgelukkig, intuïtief sterk ontwikkeld en met beide benen in deze prachtige wereld.

Nu voer ik mijn bedrijf volledig out-of-the-box. Ik durf mijn intuïtie te volgen. Naar Los Angeles, naar nieuwe programma’s waar klanten van gaan dansen, naar een compleet nieuwe doelgroep en naar het opbouwen van een compleet nieuw bedrijf in 1 jaar met 100K omzet.

Deze flow en power gun ik iedereen. Daarom heb ik Succesvol Bedrijf vanuit intuïtie ontwikkeld. Zodat ook jij die intuïtie next level kunt brengen en kunt leren toepassen in je bedrijf. 

Want mijn insziens is spiritualiteit echt niet alleen maar ‘thuiskomen’, maar juist een heel mooie en krachtige vaardigheid die je mag en moet gebruiken om jouw licht in de wereld nog verder en groter te laten schijnen!

Succesvol Bedrijf vanuit Intuïtie

Waar je jouw intuïtie als een master leert gebruiken.

Waar nuchterheid en spiritualiteit elkaar omarmen.

Waar heel praktische tools, wijsheden en plezier niet zonder elkaar willen.

Waarvan jij na het programma kunt zeggen:
"wow, dit is MIJN bedrijf, en die is succesvol, omdat ik weet HOE!".

En: "my business is never going to be te same again!!"

Regina, I'm in!
Waar kan ik me aanmelden?

Je investering is

€397-

Hoe ziet het programma eruit?

Je gaat 4 weken aan de slag in een online leeromgeving. Elke week volg je 2 masterclasses en ga je aan de slag met de oefeningen.

Een masterclass duurt gemiddeld 30-45 minuten. Inclusief integreren besteed je circa 4 uur per week.

Je krijgt veel praktische tools en zoveel achtergrondinformatie als nodig. Inzetbaarheid staat voorop.

Daarnaast krijg je toegang tot een aantal bonus masterclasses.

Je houdt in totaal 6 maanden toegang tot de leeromgeving, zodat je op jouw gemak en tempo de inhoud (opnieuw) kunt doornemen.

Regina Nieuwhof

Dit zijn de 8 masterclasses:

Masterclass 1: Intuïtief Ondernemerschap basics

Je ontdekt wat intuïtie 'technisch gezien' nu eigenlijk is, waarom en hoe je hier toegang tot hebt, en de beginselen van het toepassen van jouw intuïtie in jouw bedrijf. Let op: je hoofd zal hierbij sputteren, je hart gaat dansen 😉

Masterclass 2: Dimensies & Business

Een uitgebreide masterclass over de 7 dimensies. Hoe manifesteert iets zich in jouw business en leven? Hoe heb je hier invloed op? En hoe kan het dat sommige mensen van een andere planeet lijken te komen? Het antwoord hierop ligt in het begrijpen van de 7 dimensies die we op aarde kennen. Je wordt master in integreren van jouw doelen, zodra je begrijpt hoe het spel werkt en hoe jij hier boven kunt blijven staan, zonder leeg te lopen. Een favoriet onderwerp van al mijn klanten!

Masterclass 3: Rituelen + mediteren voor gevorderden

Je leert de meest krachtige tools die ik regelmatig inzet om mijn energie hoog te houden en mijn dromen werkelijkheid te maken. Je leert bijvoorbeeld je emoties transformeren in power en je mind op zijn plek zetten als adviseur, in plaats van leider en hoe je jouw intuïtieve stroom levendig houd en verzorgt.

Masterclass 4: Afstemmen

Je leert je met jouw energieveld afstemmen op mensen, klanten en situaties. Zo kun je zelf een reading geven op iemands energie (na toestemming!), intunen op jouw fysieke klacht of een situatie evalueren, voordat je er voluit induikt. Je leert ook in jouw eigen energie te blijven en niet mee te gaan in (negatieve) energie van anderen.

Masterclass 5: Intuïtief Timemanagement

Op welke manier functioneer jij het meest productief en in flow? Deze masterclass ga je jouw eigen timemanagementbehoeftes voelen en vormgeven in een eigen systeem. Je krijgt hier handvaten in, maar bovenaan staat: war heb jij nodig om je je georganiseerd en productief te voelen?

Masterclass 6: Cyclussen

De wereld bestaat uit cyclussen. de cyclus van de zon, de maan, de natuur, jouw lichaam, maar ook processen hebben een eigen cyclus. Door dit te begrijpen verlies je je niet langer in vaagheid en ongeduld en houd je jouw eigen energie stabieler en hoger.

Masterclass 7: Praktische tools

Laten we eens wat super waardevolle tools uit de kast trekken! We gaan het hebben over kaartleggen, pendelen en een groot deel over journalling! Na deze masterclass heb je minimaal 10 technieken tot je beschikking waarmee je jouw intuïtie krachtig gebruikt in de praktijk.

Masterclass 8: Vrouwelijk + mannelijk in balans

Je hebt jouw vrouwelijke energie flink energieker en krachtiger gemaakt nu. Tijd om dit strategisch en tactisch toe te leren passen in jouw business. Wat kunnen deze tools jou opleveren? Hoe toets je of een keus die je voelt opborrelen, ook echt uitgevoerd moet worden? In deze laatste masterclass zorgen we ervoor dat mannelijke en vrouwelijke energie in balans komt.

Je investering is

€397-

Voor wie is dit programma?

Voor zelfbewuste mensen met een growth mindset

Die weten dat hun business een groeiproces is, dat super leuk vinden (meestal 😉) en succesvol willen slagen in het leren van lessen. Groei is onvermijdelijk en elk jaar zie je weer een nieuwe versie van jezelf. Succesvol Bedrijf vanuit Intuïtie is voor diegene die deze groei willen verdiepen en in realiteit willen omzetten.

Voor diegene die hun intuïtie al voelen, en dit praktisch willen toepassen in hun bedrijf en leven

Die maar 'wat' doen, en dit meer kracht en helderheid willen geven. Zodat ze zich vele malen verbondender én geaarder voelen.

Voor diegene die een open mind en actie-modus-knop hebben

En die in eigen flow in actie willen komen, vanuit acties die goed voelen. Die zelf hun leven en business onder controle willen krijgen en groei willen creëren in de daadwerkelijke praktijk. Niet alleen maar in groei, maar juist ook in zichtbare en voelbare realiteit.

Ervaringen van klanten:

Kirsten Boersma is VIP-klant bij Energiek in Business en dit is haar ervaring:
Energiek in Business
Regina Nieuwhof - Energiek in Business
WhatsApp Image 2020-04-20 at 01.58.42
Energiek in Business
Energiek in Business
Review Sandii Zachte:
 
Wat was het heerlijk Regina! De sessies voelden als mijn uurtje voor mezelf. Je woorden zijn krachtig en soms moet ik ze meerdere keren horen, maar inmiddels weet ik dat ze altijd een keer bij me landen. Ik word heel blij van de heelheid van je kijk op de wereld: wel spiritueel maar ook heel aards en praktisch. Het is heel inspirerend om te kijken naar een vrouw die zo goed weet wat ze wil. Dank je wel!
 
Amy Keijzer volgde zonder twijfel het mindsetprogramma Temple Connection en dit is haar ervaring:
 
Lieve Regina,
 
Ik had geen twijfel toen ik jouw mail van Temple Connection las en wilde meteen meedoen. Ik voelde meteen een JA.
 
Ik vind verbinding erg belangrijk en was benieuwd wat ik van je kon leren.
Ik vond het fijn dat het online was zo kon je zelf op eigen tijd hiermee aan de slag. Ik vond het feedback fijn en constructief. Wel had ik bij sommige delen dat ik al de kennis had en dat het niet nieuw voor me was. Misschien toch nodig op het weer op te frissen voor mezelf? Ik voel namelijk al dat ik in verbinding ben met mezelf. Het was een eye opener toen jij mij zei dat ik wat meer mannelijke energie mag toelaten met name in mijn bedrijf. 
 
Toen ik net begon met mijn bedrijf was ik heel “mannelijk” in sturen, controleren, veel in actie en nu ervaar ik dat ik veel meer in de flow kan zijn en liefdevoller naar mezelf toe. Maar ik snap nu dat jij bedoelde dat ik meer tools mag gaan gebruiken om zo het mannelijke en vrouwelijke zakelijk in balans te brengen.
 
Dank je wel daarvoor!
 
Hartegroet, Amy Keijzer
Energiek in Business
Energiek in Business
Energiek in Business
Energiek in Business

Succesvol bedrijf

Wordt een intuïtief strateeg die succes met gemak en vreugde behaald!