Stroperigheid

Als geen ander herken ik het gevoel van niet weten wat je volgende stap is. 

Je loopt vast in jezelf, te herkennen aan een hoofd vol gedachten, maar er komt niks uit je handen vandaan.

Je mist de inspiratie en de focus, je doet maar wat gedurende de dag, en ‘s avonds baal je van jezelf dat je voor je gevoel dus niks gedaan hebt.

Hoe anders is het als je voldoening voelt aan het eind van de dag. Omdat je met gemak een berg werk hebt verzet. Met name in het stukje contentcreatie, je marketing, met een superfocus de leukste teksten en eventueel video’s of audio’s hebt opgenomen.

Niet alleen voelt dit fijn, het is ook nog eens zo dat mensen ineens lijken aan te haken, daar waar ook de klantenstroom niet lekker loopt als je in stroperigheid zit.

In deze video (die ik dus in zo’n lekkere flow opnam), leg ik je uit hoe je je energie switcht van stroperigheid/lusteloosheid naar een inspiratierijke flow.

Tip: tik in de video op CC, dan zet je de ondertiteling aan voor als je even niet kunt luisteren!

Share on facebook
Deel deze video
Share on linkedin
Deel deze video

Laat een reactie achter

Dansend Ondernemen -
4 stappen voor succes met je bedrijf vanuit intuïtie

Download gratis mijn E-book
[leestijd 10 minuten]
Gratis E-book

Download E-book

dansend ondernemen

4 stappen voor succes met je bedrijf vanuit intuïtie

Vraag het gratis E-book aan waarmee je inzicht krijgt in de 4 stappen die je helpen jouw bedrijf financieel succesvol te maken, vanuit 100% alignment met jezelf.

Je ontvangt tevens toffe mails die je energieniveau verhogen en die je helpen echte impact te maken in de wereld, vanuit liefde en actie.

Dansend Ondernemen