sparkle & shine

Live your Sparkle, Leave your Shine!

Voor zelfbewuste, ambitieuze ondernemers die klaar zijn hun bedrijf vanuit leiderschap en hoge energie op te bouwen, waarbij het volledig resoneert met hun zielsmissie en strategisch en financieel sterk staat en rust biedt.

Meer omzet, impact, vertrouwen en alignment!

Start eerstvolgende groep: 25 januari 2021

Loop jij tegen je plafond aan?

Een business runnen lijkt zo leuk en bij anderen best een makkie. Waarom dan bij jou niet? 

Waarschijnlijk ben je het ondernemerschap begonnen vanuit een passie. Een duidelijk gevoel dat je iets in de wereld wil zetten.

Een zielsmissie. Ook al voelt hij nog niet super helder, met elke stap die je zet, neemt de helderheid toe.

Maar het gaat te langzaam. Je bedrijf stroomt niet. Eigenlijk stroom jij ook niet. Waar blijven die klantenrijen nou?

Je komt er achter dat het ondernemerschap niet zo easy-peasy is als het lijkt.

Of je loopt tegen je plafond aan. Je hebt een productenpakket dat goed voelt, maar het levert simpelweg te weinig omzet op.


En door te weinig omzet kun je niet investeren en niet groeien. Je voelt je afhankelijk van ‘geluk’ en grotere aankopen.

Ondertussen betaal je jezelf veel te weinig of zelf geen salaris uit.

Het is een vicieuze cirkel waar veel ondernemers in zitten. Dit is ook waarom veel ondernemers in de eerste paar jaar al stoppen.

Het is niet alleen een kwestie van goed zijn in je vak. Het is ook absoluut een kwestie van goed zijn in ondernemerschap, en leiderschap pakken in alles wat je doet.

Daarbij moet je energie goed zijn. Als jouw energie laag is, en niet stroomt, zul je geen klanten aantrekken.

Ook dit is niet vanzelfsprekend. Want hoe blijf je in hemelsnaam positief als je bedrijf te weinig omzet draait en je er zo super veel liefde en energie in stopt?

Wat zou het voor jouw leven en business betekenen als jouw omzet ruimschoots voldoende is, én je met jouw diensten een fantastisch impact op jouw klanten maakt?

Als je leert vertrouwen op jouw eigen potentie, die 100% zeker weten meer is dan je nu laat zien.

En die potentie leert omzetten in een kneitergoed businessmodel, dat voor jou werkt, én voor je klanten een echt goede oplossing bied. 

Geen houtje-touwtje, 10-in-een-dozijn-producten meer.

Maar producten die volledig voortkomen uit jouw Sparkle. 

En die producten leren vermarkten op een strategische en liefdevolle manier. Waarbij verkopen geen pushen voelt, maar vanzelfsprekend. Voor zowel jou, als de klant.

Je doelgroep niet aanspreken op voor de hand liggende zaken, zoals ‘moeders tussen 25 en 35 met niet-luisterende kinderen’, maar ze aanspreken op hun energieniveau.

Zodat ze écht met je resoneren en jij opvalt in de menigte. Omdat jij vanuit een hoge frequentie communiceert en dit heel praktisch vertaalt in echt goede en unieke content.

Hoe zou het voelen als je jezelf elke maand een knap en groeiend salaris kunt uitbetalen? 

Niet gebaseerd op het aantal uur dat je werkt, maar op de impact die je maakt en de energie die jij bijdraagt in de wereld.

Geld als onvermijdelijk bijproduct. Waarbij jij ook met plezier en liefde, vanuit overvloed weet te ontvangen. 

Niet alleen in energie, maar juist ook door een goed salesproces, zodat jouw klanten jou met gemak kunnen betalen.

Word een leider in je bedrijf, en zorg ervoor dat je bedrijf next level gaat.

Live your Sparkle, Leave your Shine!

"Live your Sparkle, Leave your Shine!"

Hi, ik ben Regina Nieuwhof en ik ben passievol en succesvol ondernemer en verbinder. Was ik dat altijd al? Nee. 

Ik heb ook tijden gehad dat mijn passie ondersneeuwde onder stress. Stress van te weinig omzet, maar eigenlijk vooral van te weinig klanten kunnen helpen. 

Er is niks pijnlijkers dan heel veel liefde in je hebben, maar dit niet te kunnen uiten in de wereld. 

Maar ik ben geen opgever. Ik moest en zou slagen. Want dat is nu eenmaal mijn diepste drijfveer: de wereld mooier en vooral lichter maken met mijn eigen energie, licht en liefde.

Dus ik investeerde in 1 jaar meer dan €13.000 in mijn eigen ontwikkeling. En dat was de beste keuze ooit. Ondanks (en ook dankzij) vele pijnlijke situaties in mijn privéleven ben ik nog nooit zo hard gegroeid als in dat jaar.

Al vele klanten ondersteun ik naast energie- en gezondheidsadvies met strategische bedrijfsadviezen. Want als jij stroomt, stroomt je bedrijf ook is mijn motto. Nu dus next level door er een strategisch programma aan te koppelen: Sparkle & Shine! 

Met dit programma wil ik zelfbewuste en niet-opgevende ondernemers vanuit hun krachtige potentie die ik haarfijn aanvoel, een stevig bedrijf laten bouwen.

Waarin ze in vol vertrouwen in en verbinding met zichzelf de wereld óók veel mooier gaan maken en daarbij stoppen met financieel en businesswise strugglen. 

Resoneert dat met je en ben je klaar voor die next powerful step? Dan kom ik graag met je in gesprek.

Liefs, Regina

Regina Nieuwhof

SPARKLE & SHINE

Meer omzet, impact, vertrouwen en alignment!

Speciaal voor ambitieuze ondernemers die vanuit leiderschap en hun eigen potentie voor eens en altijd een financieel sterk bedrijf willen bouwen.
Voor zelfbewuste ondernemers die leiderschap willen pakken en niet opgeven.

In Sparkle & Shine doorloop je 3 fases:

Expressie/authenticiteit & missie

Als eerste gaan we een fundering leggen voor een heel goed verdienmodel, die ook op langere termijn, zonder kneiterhard buffelen een goede omzet en winstpercentage (dus ook salaris voor jou) opbrengt.

Deze fundering is helemaal gebaseerd op jouw unieke talenten, vaardigheden, ervaringen, kennis.

We gaan op zoek naar jouw next level ideale klant, die past bij de doelen en het bedrijf waar jij van droomt en de impact die jij wilt maken.

Aan het eind van deze fase staat jouw aanbod en bedrijfsfundering als een huis waarin jij je heel erg thuis voelt.

Marketing/sales

Door op een authentieke en unieke manier je marketing en merk neer te zetten bereik je de klanten die echt leuk zijn en bereid zijn in zichzelf en/of gezin te investeren.

Het gaat hier niet om trucjes, maar om inspired action, gekoppeld aan strategie.

Daarnaast ga je ontdekken hoe je verkoop vanuit je hart kunt doen.

In de uitgebreide technische tools database staan vele schermvideo's waarmee je jouw marketing- en salesproces professioneel kunt inrichten.

Energie en leiderschap

Uiteraard zorg je goed voor jezelf, je lichaam, je mind, je emoties. In deze fase krijg je hier de tools voor om goed in je vel te zitten en te blijven!

Uiteraard kijken we hierbij naar jouw gezondheid en energieniveau en krijg je handvaten hoe je zorgt voor een goede self-care vanuit Orthomoleculaire principes.

Daarbij kijken we uitgebreid naar de 7 dimensies waardoor fysieke manifestatie plaatsvindt, daarmee kun je stapsgewijs zorgen voor een zuivere energie en zelf next level gaan.

Onderwerpen en tools rondom groei- en geldmindset komen aan de orde.

Door deze 3 fases onder dagelijkse begeleiding te doorlopen, waarbij Regina moeiteloos je blinde vlekken doorprikt en afstemt op jouw proces en keuzes, heb jij na 12 weken een stralend toekomstbestendig bedrijf staan.

In een groeigesprek kijken we naar de groeikansen voor jou en je bedrijf en welke rol Sparkle & Shine daarin kan hebben.

Hoe ziet het programma eruit?

In 12 weken doorloop je 3 fases, van elk 4 weken met per fase 12 – 15 doelgerichte stappen.

De eerste 3 weken bestaan uit online modules, gevolgd door praktische opdrachten die je direct op je eigen bedrijf kunt toepassen.

De 4e week is een implementatie week, waarin we checken waar je nu staat en wat er nog moet gebeuren binnen de huidige fase.

We lopen gezamenlijk op, echter is er voldoende tijd de aangeboden kennis en tools op je eigen tempo te doorlopen en toe te passen.

De meeste tijd zal zitten in het uitbroeden van je plannen en het gevoel steeds meer in hoge energie te komen!

Er zijn 5 onderdelen binnen het programma:

Online modules:

De modules zijn opgebouwd uit videolessen, opdrachten en waar nodig frameworks die je kunt toepassen in je eigen bedrijf.

De lessen duren tussen 5-15 minuten en wisselen qua inhoud af tussen mindsetgericht/coaching en bijvoorbeeld het uitschrijven van jouw Sparkle en deze verwerken in een bedrijfsmodel.

Technische tools database:

Een database waarin je toegang hebt tot stappenplannen met schermvideo’s waarmee je met gemak en zonder zoekwerk tijd- en geldbesparende en professionele online tools in kunt zetten in je bedrijf.

Dagelijkse begeleiding:

Ik coach je door het gehele proces op mijn krachtige, liefdevolle manier. Ik stem af waar nodig of je de juiste keuzes maakt. 

Elke week is er een groepscall waarbij je aanwezig kunt zijn. Iedereen krijgt 1-op-1 coaching tijdens de call.

Daarnaast heb je een 1-op-1 communicatiekanaal met Regina, waarin je al je gemaakte opdrachten, ideeën en gedachten kunt delen voor feedback.

Livedag:

Deze dag vindt plaats in de 3e fase. We gaan praktisch aan de slag met opdrachten en sparringsessies met elkaar. 

Uiteraard word je in de watten gelegd met een heerlijke lunch!

De Keukentafel

Een community met de ondernemers uit jouw groep, waar je elkaar kunt supporten en contacten op kunt doen. Er zitten maximaal 12 ondernemers in de groep om individuele aandacht te kunnen garanderen.

De onderwerpen die je onder andere aanpakt in Sparkle & Shine:

Fase 1: expressie/authenticiteit/missie

Fase 2: marketing/sales

Fase 3: energie

Wat je krijgt:

Online training in 3 fases

Elke 4 weken een nieuwe fase. De fases sluiten perfect op elkaar aan en vormen gezamenlijk een logisch proces.

Er is voldoende ruimte ingebouwd voor implementatie.

12 groepscalls voor support

Elke week een groepscall waarin je al je vragen kunt stellen kunt leren van elkaar.

Iedereen krijgt een moment met Regina om 1-op-1 te sparren.

Er zitten max. 6 deelnemers in 1 call.

LIVE dag met biologische en vegetarische lunch

Een dag boordevol actie, inzichten en sparring met mede deelnemers.

Uiteraard zorg ik deze dag voor uitstekende voeding, zowel fysiek als energetisch.

1-op-1 kanaal met Regina

Je kunt dagelijks je vragen stellen en je opdrachten en ideeën delen voor feedback.

Je staat er dus echt niet alleen voor. Ik stem af, en houd je scherp op jouw doelen.

Community voor extra support

Aan de keukentafel kun je sparren met de andere deelnemers en ook hen om input vragen. Aan de keukentafel houd ik je ook accountable en motiveer ik je met prikkelende extra's passend bij de groep.

Technische database

In de leeromgeving vind je een database met schermvideo's van vele technische tools die ik adviseer om te gebruiken. Zo bespaar je veel tijd in het praktisch neerzetten van jouw bedrijf en automatiseringen en hou je tijd over om te connecten met je klanten.

25 januari 2021 start de nieuwe groep! Ready to dance?

Ervaringen van klanten:

Hoogste maandomzet tot nu toe

Nina Lux - TrueSelf-Empowerment

"I chose to work with Regina as a business mentor as I saw how well she is doing. She seemed to be very clear and structured in her business. She is a reliable person with a deep knowledge on all levels and a bright heart. 

I had not one doubt in us working together, I fully trust my decisions.

My visible results during and after the program are: more clients through more content, more clarity in my offer and online-presence, a flourishing facebook-group, growing numbers on my e-mail-list, an e-book.

I also gained a few valuable unvisible results: more confidence, more fun, more technical knowledge.  

Regina is very clearminded, warmhearted and structured. So is her coaching. She saw what I needed and helped me to implement the missing knowledge and confidence in a very structured way. The systems I learned from her are very profound, helpful and creating visible success.

The most helpful part of the program was creating the blueprint of the perfect client. And our VIP-day at Landgoed Rhederoord was just awesome!

If you have doubts on how to get your business going go and get the help of an expert. Regina’s program and guidance is supporting, relieving and priceless. The outcome pays off so much higher than the investment.

Regina is a cool, fun, deep and beautiful person. She is lightful and grounded at the same time. It is very soulnourishing to be around her and being guided by her profound knowledge on all levels."

WhatsApp Image 2020-04-20 at 01.58.42
Energiek in Business
Regina Nieuwhof - Energiek in Business
Energiek in Business
Energiek in Business
Energiek in Business
Energiek in Business
YEAH eerste klant binnen
Zaterdag 2e gesprek
Super MENTOR Regina

Amy Keijzer - Kinderpraktijk Vrij

Hoi ik ben Amy Keijzer, holistisch kind-en gezinscoach.

Ik ben in 2016 gestart met Kinderpraktijk Vrij met veel plezier en enthousiasme.

En afgelopen jaar voelde ik dat het tijd is voor een volgende stap.

Het loopt goed maar voelde niet meer voegend. Toen kwam Sparkle & Shine op mijn pad. Dit wakkerde meteen een vuurtje bij mij aan.

Regina heeft mij geholpen om next level te gaan. Om te kijken naar de toekomst en mogelijkheden. Ze heeft mij uit mijn comfortzone getrokken naar de zee van mogelijkheden!

De sky is the limit. Ik voel weer meer lichtheid en plezier ontstaan en de ruimte voor creatie van mooie programma’s.

Zo blij dat ik mijn hart hebt gevolgd en “Ja” hebt gezegd tegen dit programma.

Gun jezelf dit mooie avontuur!

Dank je wel, Regina!"

Yes 3e deelnemer aangemeld
Yeah weer salaris overgemaakt
Energiek in Business
Energiek in Business
Energiek in Business

Veelgestelde vragen:

  • Hoeveel tijd kost Sparkle & Shine?

Met het volgen van de modules ben je 1-1,5 uur per week bezig. De meeste tijd zit in het broeden op je plannen en het uitwerken hiervan. Dit is hele leuke tijd! De groepscalls staan op een vast tijdstip gepland, en een opname hiervan komt in de online leeromgeving beschikbaar. Zo ben je flexibel in je planning.

  • Hoe ziet de live dag eruit? Is deze verplicht?

Niks is verplicht, maar om alles uit het programma te halen is het natuurlijk sterk aanbevolen naar de live dag te komen. We gaan deze dag aan de slag met je bedrijf en daarnaast zijn er sparringsessies waarin je in korte tijd veel inspiratie opdoet.

  • Hoe groot zijn de groepen?

Een groep bestaat uit maximaal 12 ondernemers. Er is daardoor ruim voldoende aandacht voor ieder individu. Persoonlijke aandacht en coaching is 1 van mijn belangrijkste bedrijfspijlers.

  • Kan ik ook volledig één-op-één door jou begeleid worden?

Ja. Er is een mogelijkheid tot VIP begeleiding. Indien je hier interesse in hebt, geef dit aan in het groeigesprek en dan bespreken we de mogelijkheden.

Wil jij weten of dit programma jouw business en persoonlijke groei next level brengt?

Plan een groeigesprek waarin we dit samen bekijken.

Als je vandaag niks doet, voel je je morgen hetzelfde.

Als je besluit te wachten totdat je bedrijf vanzelf succesvol wordt, sta je volgend jaar op dezelfde plek.

Kies vandaag voor groei en verandering van koers.

Je klanten en de wereld hebben je nodig.

Liefs, Regina