Gebruik je intuïtie zonder zweverigheid

Intuïtie wordt veelal in een zweverige hoek gezet. Dit begrijp ik wel. En tegelijkertijd ook weer niet. Het is maar net vanuit welk perspectief je kijkt.

Ik ben voorstander van intuïtie in zetten in je leven, het elke dag gebruiken en volledig integreren in jezelf. Hier is niks zweverigs aan. Maar ik leg je graag eerst uit waarom het dan wél vaak als zweverig gezien word en soms ook ís.

En misschien weet jij wel niet hoe je jouw intuïtie praktisch kunt toepassen, om overvloed, plezier en een succesvol bedrijf neer te zetten. Ook daar zal ik je handvaten in geven.

Zweverigheidsperspectief 1

Vanuit het perspectief van vele mensen die zelf nog geen toegang tot hun intuïtie hebben kan intuïtie iets super vaags zijn. 

Het kan onbewust angst oproepen, angst voor het onbekende. En dit wordt geprojecteerd op jou, die een levensvisie heeft die niet tastbaar voelt voor iemand die dat nog niet kan zien. 

Oftewel: jij bent zweverig en vaag.

Dit is puur een verschil in golflengte. Hoe verder je in je ontwikkeling staat, hoe hoger je op de dimensieladder staat en hoe meer toegang je krijgt tot je intuïtie en hogere energie. Je ziet letterlijk dingen gebeuren (bijvoorbeeld in de wereld) die anderen niet zien. Ze verklaren je voor gek.

Zweverigheidsperspectief 2

Soms is de term ‘zweverig’ terecht. Dit heeft dan altijd te maken met niet goed geaard zijn. 

De ‘oude’ spirituele stromingen praktiseren spiritualiteit/intuïtie puur om de ervaring. Ze blijven graag hangen in de veilige omgeving van de hogere dimensies. Soms kan dit heel fijn zijn, en een thuis gevoel zijn.

Maar het is niet de bedoeling dat je daar altijd verblijft. Je bent niet voor niks op aarde en hier vind je leven nu plaats.

Intuïtie wordt best vaak ingezet als excuus om iets niet te doen. Of om af te wachten. Of om weg te lopen van angsten. Dit hoeft dus niet, en is zelfs een grote belemmering voor je (spirituele) groei. 

Je zult dit ook merken in je realiteit. Je krijgt vele uitdagende situaties op je pad, en dat is frustrerend. Je doet zo je best je leven te creëeren, maar het lukt maar niet.

Hoe dan wel?

Je mag het leven 100% omarmen en je focussen op de langere termijn. Keuzes die je vandaag maakt creëeren jouw toekomst.

Ga je business, je gezin en zelfs (moeilijke) mensen in je omgeving zien als uitdagingen waar je mee gaat leren omgaan. Zie in dat jouw leven, jouw verantwoordelijkheid is. En kom dus  uit die onbewuste slachtofferrol die best comfortabel voelt (jep, I’ve been there…).

Niet weglopen, maar aankijken. En daar kun je juist uitstekend je intuïtie voor gebruiken! Dit geeft namelijk direct en indirect echte vrijheid en succes, in plaats van schijnveiligheid.

Gebruik je intuïtie als een ontwikkelde vaardigheid, als navigatiesysteem, als thuis zijn bij jezelf. Wetend dat jij precies goed bent zoals je bent. 

Inclusief de lessen die je nog te leren hebt en de eigenschappen die jij zelf of een ander niet waardeert in jou. Je kunt niks fout doen, alles is onderdeel van een proces.

Maar wil je iets anders zien in jouw realiteit? 

Zet je voeten op de grond, terwijl je jouw intuïtieve vaardigheden ontdekt, verdiept en tegelijkertijd ook praktisch inzet om een leven en business te creëeren waar jij (stiekem?) van droomt!

Het mag! Niemand hoeft jou toestemming te geven om je dromen waar te maken. Te genieten van het leven. Jouw missie de wereld in te brengen via jouw succesvolle business!

En het is zoveel leuker als je dit eenmaal volledig begrijpt én toepast!

Wil jij jouw intuïtie verder ontwikkelen en leren toepassen in je bedrijf?

Meld je dan aan voor Succesvol Bedrijf vanuit Intuïtie!

Hier leer je praktische tools, die absoluut als thuiskomen voelen, direct toepassen in je bedrijf en leven. 

Vanuit nuchterheid, een beetje zweverigheid, en vooral de verbinding daartussen!

Liefs, Regina

Dansend Ondernemen -
4 stappen voor succes met je bedrijf vanuit intuïtie

Download gratis mijn E-book
[leestijd 10 minuten]
Gratis E-book
Share on facebook
Deel deze blog
Share on linkedin
Deel deze blog

Laat een reactie achter

Download
E-book K.L.I.M.-methode

Vraag mijn gratis E-book aan waarmee je inzicht krijgt in de 4 stappen die je kunt nemen voor meer bedrijfsgroei, succes en impact vanuit een écht gezond en energiek lichaam.

Je ontvangt tevens toffe mails die jouw energieniveau, gezondheid, Magic Mind én business next level helpen te gaan!

Energiek in Business