Masterclass dagelijkse activiteiten voor hoge energie

Voorkom dat je wegzakt in schaarste en vermoeidheid door de regie over jouw energie te pakken!

Je schommelt in je energie...

Je ervaart dat je erg afhankelijk bent in je successen en productiviteit van hoe je je voelt. 

De ene dag vol enthousiasme en energie. De andere dag in schaarste en lusteloosheid. 

Zowel fysiek, mentaal als emotioneel voel je je niet in control over je energie.

Je weet hoe belangrijk het is aan je 'vibe' te werken, maar loopt vast op de 'hoe'....

Dus doe je maar wat, of eigenlijk te weinig. En heb je geen systeem om dagelijks jouw energie hoog en stabiel te houden.

Onder het mom van ‘kost tijd’ blijft het er vaak bij bewust aandacht voor jezelf en jouw energielevel te hebben.

Je hebt een motivatieboost nodig en praktische tools

waarmee je jouw energie hoog en stabiel houdt, 

en daarmee jouw bedrijf elke dag stabiel en doelgericht laat groeien.

 

Wees en blijf de beste versie van jezelf!

Deze masterclass is voor jou als je...

  • Wilt leren hoe je controle krijgt over je energieniveau, op dagelijkse basis, zonder uren te moeten mediteren.
 
  • Wilt ontdekken wat het verschil is tussen fysieke, mentale en emotionele energie en hoe dit elkaar enorm beïnvloed, zodat jij voortaan weet waar je aandacht aan moet besteden om terug in hoge energie te komen.
 
  • Een grote dosis aan praktische tools wilt hebben, waarmee je jouw unieke dagelijkse activiteiten ‘pakketje’ kunt samenstellen.
 
  • Nu ervaart dat je makkelijk schommelt in energie, en als je dit stabieler wilt krijgen door zélf de controle te pakken hierover.
 
  • Het mega interessant vindt te ontdekken en te ervaren hoe energie werkt! Niet alleen fysiek, maar juist ook in jouw bedrijf.
 
  • Je spirituele tools, super praktisch en bruikbaar wilt maken. Lekker down-to-earth, zodat je jouw bedrijf en je eigen gemoedstoestand er elke dag mee kunt verbeteren.

 

  • Een systeem zoekt, waarmee je heel simpel dagelijks zorgt voor jezelf en je bedrijf. Zodat je elke dag de beste versie van jezelf kunt zijn!Masterclass Dagelijkse Activiteiten:

Badass spiritualiteit en praktische, doelgerichte tools.Je investering is €97- ex. btw

Na aanmelding krijg je direct toegang

Wat krijg je?

De masterclass bestaat uit 2 delen van in totaal 1,5 uur en 1 bonus.

In de videoles leg ik je uit wat energie precies is, en wat het effect precies is indien je dit leert sturen.

In de masterclass geef ik je het 4-SSSS-en systeem met daarin alle praktische tools uitgelegd waaruit je kunt kiezen om het systeem uniek voor jou te maken.

Om het je makkelijk te maken krijg je als bonus toegang tot de 5-fase meditatie, zowel een korte als een lange versie.

Tevens ontvang je een samenvatting en de presentatie-sheets, waarop alle tools uitgewerkt staan als naslagwerk.

Alles vind je in een online leeromgeving.

Je houdt 12 maanden toegang tot de masterclass, zodat je het altijd later nog terug kunt kijken.

De 4 SSSS-en

Stilte

Ik wijs je de weg in de wereld van meditatie en laat je onder andere zien hoe je meditatie zowel de diepte in kunt brengen, als oppervlakkig om je dag in te richten vanuit alignment. Zowel korte als langere meditatiemethoden komen ter sprake.

Schrijven

Door te schrijven zorg je voor een directe manifestatie op je papier van je wensen en doelen. Hiermee word het tastbaar en voelbaar. vele journaltechnieken op verschillende niveaus komen voorbij, waaruit je jouw toppers kunt pikken!

Self-care lichaam

Besteed de aandacht aan je lichaam die het verdiend! Vanuit mijn orthomoleculaire kennis geef ik je veel tools rondom voeding, suppletie, regeneratie en fysieke balans.

Systemische acties

Een actie zonder doel of plan voelt als doelloos. Ik leer je binnen deze S een systeem aan waarmee je op lange termijn, 30 dagen-termijn en dagelijkse basis de juiste acties leert bepalen en uitvoeren. Ook loslaten van je plan hoort hierbij, om zo in alignment te blijven.

Voor wie is de masterclass specifiek bedoeld?

Voor ambitieuze ondernemers, die zichzelf en hun eigen proces minstens zo belangrijk vinden als hun bedrijf

Die weten dat hun business een verlengstuk is van zichzelf, en die constant op zoek zijn naar de volgende stap in zelfontwikkeling.

Voor badasses die spiritualiteit willen gebruiken om hun dromen en een mooiere wereld te manifesteren

Die inzien dat spirituele tools, zoals meditatie en energiewerk, hun zielsmissie dient zich krachtiger en sterker neer te zetten in de wereld.

Voor nieuwsgierigen naar de werking van energie en hoe je dit zelf kunt leren besturen!

Omdat je als zelfbewuste ondernemer nooit uitgeleerd bent, en baat hebt bij praktisch inzetbare tools om jezelf en je bedrijf een boost te geven.

Ervaringen van klanten:

Review Sandii Zachte:
 
Wat was het heerlijk Regina! De sessies voelden als mijn uurtje voor mezelf. Je woorden zijn krachtig en soms moet ik ze meerdere keren horen, maar inmiddels weet ik dat ze altijd een keer bij me landen. Ik word heel blij van de heelheid van je kijk op de wereld: wel spiritueel maar ook heel aards en praktisch. Het is heel inspirerend om te kijken naar een vrouw die zo goed weet wat ze wil. Dank je wel!
 
Energiek in Business
Energiek in Business
Energiek in Business
WhatsApp Image 2020-04-20 at 01.58.42
Regina Nieuwhof

Hi, ik ben Regina Nieuwhof en als expert in energie ben ik elke dag bezig mijn eigen energie te upgraden en mijn klanten in de hoogst mogelijke energie te krijgen en hun bedrijf vanuit daar uniek en strategisch succesvol neer te zetten.

Vroeger voelde ik me regelmatig ‘down’ en niet vol vertrouwen in mezelf en mijn bedrijf. Ik deed maar wat, en de wereld overkwam me.

Schaarste is iets wat ik heel erg herken, ik heb tijden in een schaarste-energie gezeten, niet wetende dat ik mijn eigen vicieuze cirkel voedde.

Inmiddels ben ik hierin uitgebreid geschoold. Zowel door de beste mentoren als door mijn eigen ervaringen en zielsmissie. 

Volledig in alignment met mezelf heb ik deze masterclass neergezet, vanuit vrijwel alle kennis die ik bezit rondom praktische tools om je energie hoog te krijgen én te houden!

Ik geloof in praktisch toepasbare spiritualiteit. Die ervoor zorgt dat je je leven hier op aarde een stuk feestelijker en nuttiger maakt.

Mag ik jou inspireren? Ik ben benieuwd!

Liefs, Regina

Masterclass dagelijkse activiteiten voor hoge energie

Voorkom dat je wegzakt in schaarste en vermoeidheid door de regie over jouw energie te pakken!