Goed organiseren is ook ondernemerschap!

Momenten genoeg waarop je achter de feiten aanhobbelt. De tijd haalt je in, of je bent niet productief in je dag, waardoor je aan het eind van de dag denkt: “joh, wat heb ik eigenlijk gedaan?”

Het ondernemerschap is één groot avontuur en ontdekkingsparadijs.

Je merkt dat je jezelf constant tegenkomt. Heb je net je beeldmateriaal en marketing goed staan, moet je sleutelen aan de achterkant, omdat je producten niet aanslaan.

Of heb je net een paar successen gehad, kom je erachter dat het toch wel tijd wordt voor die ene investering en is je geld weer op.

Groeipijnen en je eigen mindf❤️cks/plafond daarin tegenkomen hoort er allemaal bij. Dit maakt het ook spannend en maakt dat je steeds verder komt.

Wat ik heb geleerd en je wil meegeven met deze post is: denk vooruit. Organiseer vooruit.

Zet je bedrijf dusdanig neer alsof je al 50% groter bent, dan je nu bent.

Je bereikt hiermee het volgende:

  1. Je zet de deuren voor grootsheid energetisch open, waardoor je groei aantrekt
  2. Je maakt keuzes die passen bij je volgende level en bereidt proactief je bedrijf voor, waardoor je straks als het zover is (en dat gaat sneller dan je denkt) niet achter de feiten aanloopt en stress ervaart.
  3. Je houdt jezelf niet onnodig klein en stapt actief uit een vicieuze cirkel
  4. Je neemt met deze mindset automatisch meer risico, liefst vanuit je intuïtie. Je investeert wellicht in die VA die je al een tijdje op het oog hebt, waardoor je bedrijf binnen no-time veel professioneler en beter geolied loopt, en jij daardoor tijd hebt voor het ontwikkelen van je bedrijf en je focus leggen op sales en klantprocessen.

 

Of je investeert in persoonlijke/businessgroei, waardoor je bedrijf ineens X10 kan gaan.

Risico nemen is iets wat bij ondernemerschap hoort en bepaalt in welke mate je groeit, of blijft hangen.

Het is slechts je mind die je afhoudt van grootheid en groei. Die niet durft te investeren. Die geen risico durft te nemen. Die liever in je comfortzone blijft. Oftewel je vicieuze cirkel.

Als ik een half jaar geleden niet vooruit had gedacht, had ik nu een stilstaand bedrijf gehad tijdens mijn zwangerschapsverlof.

Maar nu niet. Simone werkt achter de schermen door. Is er voor alle vragen van klanten. En bereidt zich organisatorisch voor op 2021, zodat als ik weer start 10 januari, alles gewoon klaarstaat. Ik hoef alleen maar op te dagen vanuit mijn beste zelf. Ik kan me volledig focussen op verbinden met mijn klanten en doen waar ik het meest blij van wordt.

Ondertussen loopt het bedrijf straks heerlijk. Zijn er systemen en processen geïmplementeerd waar ik geen omkijken meer naar heb.

Vooruit organiseren, zorgt ervoor dat je binnen afzienbare tijd meer groei ziet, meer innerlijke rust voelt en je je een succesvol ondernemer voelt. Aan het roer van je bedrijf, kabbelend over een rustige oceaan vol mogelijkheden. Daar hoort niet het bedienen van alle masten bij.

Dus ik daag je uit: dat ene risico, die ene investering, die je van binnen VOELT. Wat je spannend vindt. Ga het DOEN. Wacht niet langer. Zolang jij het intuïtief voelt en het vanuit een plek van overvloed en blijheid komt, is het juist.

Wat is dit voor jou?

Liefs, Regina

Dansend Ondernemen -
4 stappen voor succes met je bedrijf vanuit intuïtie

Download gratis mijn E-book
[leestijd 10 minuten]
Gratis E-book
Share on facebook
Deel deze blog
Share on linkedin
Deel deze blog

Laat een reactie achter

Download
E-book K.L.I.M.-methode

Vraag mijn gratis E-book aan waarmee je inzicht krijgt in de 4 stappen die je kunt nemen voor meer bedrijfsgroei, succes en impact vanuit een écht gezond en energiek lichaam.

Je ontvangt tevens toffe mails die jouw energieniveau, gezondheid, Magic Mind én business next level helpen te gaan!

Energiek in Business