Geldstroom --> zo stroomt geld naar je toe

Geld zelf heeft geen energie. Pak maar eens een muntje in je hand, het is energieloos, of je voelt heel lichtjes de (nietszeggende) energie van vorige eigenaren.
 
Als je naar je bankrekening kijkt zijn het slechts getallen. Maar zijn het loze getallen? Nee, ze zijn een graadmeter van jouw (financiële) vrijheid.
 
Geld zelf op je bankrekening vind je vast heel leuk. Je bedrijf is als het goed is ook ingericht op basis van 2 pijlers:
 
– waarde brengen voor je klant
– omzet opleveren waarvan jij kunt leven
 
Maar waar gaat het dan mis als je te weinig geld op je bankrekening hebt? Stroom heeft wél energie. Geldstroom dus ook.
 
Ik kan me voorstellen dat je baalt als je enorm veel energie en liefde stopt in je bedrijf, maar dat het geld niet in dezelfde royale hoeveelheid terugkomt. Je loopt leeg voor je gevoel.
 
Het ís ook frustrerend! Geld is wel degelijk belangrijk, want je kunt met geld bijvoorbeeld:
 
investeren in je eigen groei, wat wij als mensen van nature willen. En hoe verder je in je proces bent, hoe groter de investeringen worden. Waar je vroeger 300€ al veel vond om in jezelf te investeren, is 3000€ nu het getal waar je regelmatig tegenaan hikt.
genieten van het leven, want je kunt doen wat je wilt doen. Je hoeft je niet in te houden met een leuk uitje, je kunt écht in vrijheid de wereld ontdekken en vaker een leuk reisje, nachtje weg of weekendje weg doen. Waar je óók van oplaadt als ondernemer!
de wereld mooier maken, zo steun ik behoorlijk veel goede doelen inmiddels, zoals de zeehondencrèche, vrouwen die een onderneming in het (minder financieel vrije) buitenland willen starten/uitbreiden, dierenopvangen in Australië na de bosbranden en ik heb plannen de Linda Foundation (arme kinderen in NL) te steunen. Die vrijheid ontstaat vanuit overvloed.
 
Maar natuurlijk biedt geld je ook op korte termijn veel rust. Er is niks energieverstorender dan geldtekort. Het zet je direct in een schaarstehouding naar de buitenwereld (en dat voelt men), maar ook zul je er nóg minder van aantrekken omdat je niet ontvankelijk bent door een zware energie en negatieve emoties rondom geld.
 
Hoe komt dat nu precies? Dit heeft te maken met geldstroom. Geld stroomt voordat het op jouw bankrekening komt door een aantal dimensies heen. Er zijn er in totaal 7, maar ik focus me nu even op de 4 onderste. Geld en alle andere energie stroomt van boven naar beneden.
 
4D: Leven vanuit je hart
Je werkt vanuit je hart. Je geeft liefde aan je klanten en aan de wereld. Geld is op dit niveau royaal aanwezig in de energie. Je kunt het voelen. Echter voordat het bij jou komt in de realiteit, maakt het een reis langs onderstaande stappen.
 
3D: Emotie
Je emoties rondom geld bepalen of de stroom verder kan. Voel jij angst? Voel jij viezigheid? Voel jij een ‘ik ben het niet waard?’, dan zal de stroom remmen of zelfs stoppen, evenredig aan de heftigheid van je emoties.
 
2D: Mentaal
Je overtuigingen bepalen de laatste stap die de stroom doormaakt. Onbewuste overtuigingen als ‘ik heb het niet nodig’, ‘geld is niet belangrijk’, ‘rijken zijn arrogant’, ‘wie voor een stuiver geboren is, zal nooit een dubbeltjes waard zijn’ stoppen de stroom, of remmen deze af wederom evenredig aan jouw energie hierbij door de overtuigingen.
 
1D: Realiteit
Dit is het residu van de eerdere stappen. Ben je emotie- en overtuigingsvrij? Gefeliciteerd! De stroom komt bij jou evenredig aan jouw zuivere intentie! Heb je minder dan je hoopte? Er is nog werk te doen in met name 2D en 3D, of misschien zelfs in 4D als jouw bedrijf nog niet 100% in alignment is met jou.
 
Ik hoop dat deze stappen het duidelijk maken voor jou! Waar heb jij werk te doen?
 

It's All About Energy -
4 stappen voor business-succes vanuit intuïtie

Download gratis mijn E-book
[leestijd 10 minuten]
Gratis E-book
Share on facebook
Deel deze blog
Share on linkedin
Deel deze blog

Laat een reactie achter

Download
E-book K.L.I.M.-methode

Vraag mijn gratis E-book aan waarmee je inzicht krijgt in de 4 stappen die je kunt nemen voor meer bedrijfsgroei, succes en impact vanuit een écht gezond en energiek lichaam.

Je ontvangt tevens toffe mails die jouw energieniveau, gezondheid, Magic Mind én business next level helpen te gaan!

Energiek in Business