Lees hier ervaringen van klanten

Ik ben anders naar mijn leven en bedrijf gaan kijken
Hoogste maandomzet tot nu toe
YEAH eerste klant binnen
Feedback samenwerking
Voldoende tools om verder te kunnen
Successen
Zaterdag 2e gesprek
Super MENTOR Regina

Nina Lux - TrueSelf-Empowerment

"I chose to work with Regina as a business mentor as I saw how well she is doing. She seemed to be very clear and structured in her business. She is a reliable person with a deep knowledge on all levels and a bright heart. 

I had not one doubt in us working together, I fully trust my decisions.

My visible results during and after the program are: more clients through more content, more clarity in my offer and online-presence, a flourishing facebook-group, growing numbers on my e-mail-list, an e-book.

I also gained a few valuable unvisible results: more confidence, more fun, more technical knowledge.  

Regina is very clearminded, warmhearted and structured. So is her coaching. She saw what I needed and helped me to implement the missing knowledge and confidence in a very structured way. The systems I learned from her are very profound, helpful and creating visible success.

The most helpful part of the program was creating the blueprint of the perfect client. And our VIP-day at Landgoed Rhederoord was just awesome!

If you have doubts on how to get your business going go and get the help of an expert. Regina’s program and guidance is supporting, relieving and priceless. The outcome pays off so much higher than the investment.

Regina is a cool, fun, deep and beautiful person. She is lightful and grounded at the same time. It is very soulnourishing to be around her and being guided by her profound knowledge on all levels."

WhatsApp Image 2020-04-20 at 01.58.42
Energiek in Business
Regina Nieuwhof - Energiek in Business
Energiek in Business
Energiek in Business

Amy Keijzer - Kinderpraktijk Vrij

Lieve Regina,

Ik had geen twijfel toen ik jouw mail van Temple Connection las en wilde meteen meedoen. Ik voelde meteen een JA.

Ik vind verbinding erg belangrijk en was benieuwd wat ik van je kon leren.

Ik vond het fijn dat het online was zo kon je zelf op eigen tijd hiermee aan de slag.

Ik vond het feedback fijn en constructief. Wel had ik bij sommige delen dat ik al de kennis had en dat het niet nieuw voor me was. Misschien toch nodig op het weer op te frissen voor mezelf? Ik voel namelijk al dat ik in verbinding ben met mezelf.

Het was een eye opener toen jij mij zei dat ik wat meer mannelijke energie mag toelaten met name in mijn bedrijf. 

Toen ik net begon met mijn bedrijf was ik heel “mannelijk” in sturen, controleren, veel in actie en nu ervaar ik dat ik veel meer in de flow kan zijn en liefdevoller naar mezelf toe. 

Maar ik snap nu dat jij bedoelde dat ik meer tools mag gaan gebruiken om zo het mannelijke en vrouwelijke zakelijk in balans te brengen.

Dank je wel daarvoor!

Hartegroet, Amy Keijzer 

Energiek in Business
Energiek in Business
Energiek in Business
Energiek in Business
Energiek in Business
Energiek in Business
Energiek in Business
Energiek in Business
Energiek in Business
Ik kan dit
Akkoord met mijn nieuwe prijs
Ik weet wat me te doen staat
Ik ben trots

Amy Keijzer - Kinderpraktijk Vrij

"Hoi ik ben Amy Keijzer, holistisch kind-en gezinscoach.

Ik ben in 2016 gestart met Kinderpraktijk Vrij met veel plezier en enthousiasme.

En afgelopen jaar voelde ik dat het tijd is voor een volgende stap.

Het loopt goed maar voelde niet meer voegend. Toen kwam Sparkle & Shine op mijn pad. Dit wakkerde meteen een vuurtje bij mij aan.

Regina heeft mij geholpen om next level te gaan. Om te kijken naar de toekomst en mogelijkheden. Ze heeft mij uit mijn comfortzone getrokken naar de zee van mogelijkheden!

De sky is the limit. Ik voel weer meer lichtheid en plezier ontstaan en de ruimte voor creatie van mooie programma’s.

Zo blij dat ik mijn hart hebt gevolgd en “Ja” hebt gezegd tegen dit programma.

Gun jezelf dit mooie avontuur!

Dank je wel, Regina!"

Yes 3e deelnemer aangemeld
Yeah weer salaris overgemaakt
Energiek in Business
Energiek in Business
Energiek in Business
Energiek in Business
Energiek in Business

Sandii Zachte - Kiind Magazine

Wat was het heerlijk Regina! De sessies voelden als mijn uurtje voor mezelf. Je woorden zijn krachtig en soms moet ik ze meerdere keren horen, maar inmiddels weet ik dat ze altijd een keer bij me landen.

Ik word heel blij van de heelheid van je kijk op de wereld: wel spiritueel maar ook heel aards en praktisch. Het is heel inspirerend om te kijken naar een vrouw die zo goed weet wat ze wil. Dank je wel!

Antoinette - Fysiotherapeut en voedingsdeskundige

Mijn grootste obstakel om te starten met Ultimate Temple was vooral het geld, je weet niet precies waar het op uitkomt en omdat er veel op internet te vinden is weet je niet altijd precies waar je goed aan doet. Maar toch bleef het knagen en mijn gevoel zei: ik moest het doen. Het gaat mij verder helpen.

Wat ik heb geleerd is dat je je energie echt zelf kunt sturen. Je kunt kiezen hoe je je kunt voelen en daardoor kun je ook je gezondheid verbeteren en behouden op alle gebieden: emotioneel, fysiek, mentaal, spiritueel.

Het is een heel proces maar als je er weet van hebt en het integreert in je leven, dan kun je het zelf sturen. Regina is een goede coach en weet de juiste snaar te raken om je verder te helpen. Het leukste aan Ultimate Temple vond ik echt het contact met Regina en de live dag.  

De zichtbare en onzichtbare resultaten die ik heb behaald is dat ik voorheen altijd erg in mijn hoofd zat en dat kostte mij bergen energie. Nu ik meer vanuit mijn hart leef en het stuk van de dimensies begrijp, kan ik het sturen om me zoveel beter te voelen. Het lukt me nog niet altijd maar ik begin mezelf steeds beter te begrijpen.

De begeleiding van Regina en de stappen die ik zette in het programma waren in het begin even pittig. Ik moest echt even door iets heen. Maar uiteindelijk weet ik veel beter met mijn energie om te gaan, omdat ik begrijp hoe het werkt!

Wat ik met name heel waardevol vond aan Ultimate Temple was dat het programma erg overzichtelijk is, met een heel duidelijke uitleg en Regina is een goede, inspirerende coach!”  

Energiek in Business
Energiek in Business
Energiek in Business
Energiek in Business
Energiek in Business