Lees hier ervaringen van klanten

Regina Nieuwhof - Energiek in Business

 Fysiotherapeut en voedingsdeskundige Antoinette heeft in 2019 het programma Ultimate Temple gevolgd. Dit is wat zij erover zegt:
 
“Mijn grootste obstakel om te starten was vooral het geld, je weet niet precies waar het op uitkomt en omdat er veel op internet te vinden is weet je niet altijd precies waar je goed aan doet. Maar toch bleef het knagen en mijn gevoel zei: ik moest het doen. Het gaat mij verder helpen.
 
Wat ik heb geleerd is dat je je energie echt zelf kunt sturen. Je kunt kiezen hoe je je kunt voelen en daardoor kun je ook je gezondheid verbeteren en behouden op alle gebieden: emotioneel, fysiek, mentaal, spiritueel. Het is een heel proces maar als je er weet van hebt en het integreert in je leven, dan kun je het zelf sturen. Regina is een goede coach en weet de juiste snaar te raken om je verder te helpen. Het leukste aan Ultimate Temple vond ik echt het contact met Regina en de live dag.
 
De zichtbare en onzichtbare resultaten die ik heb behaald is dat ik voorheen altijd erg in mijn hoofd zat en dat kostte mij bergen energie. Nu ik meer vanuit mijn hart leef en het stuk van de dimensies begrijp, kan ik het sturen om me zoveel beter te voelen. Het lukt me nog niet altijd maar ik begin mezelf steeds beter te begrijpen.
 
De begeleiding van Regina en de stappen die ik zette in het programma waren in het begin even pittig. Ik moest echt even door iets heen. Maar uiteindelijk weet ik veel beter met mijn energie om te gaan, omdat ik begrijp hoe het werkt!
 
Wat ik met name heel waardevol vond aan Ultimate Temple was dat het programma erg overzichtelijk is, met een heel duidelijke uitleg en Regina is een goede, inspirerende coach!”

 

WhatsApp Image 2019-05-30 at 14.52.37

Kirsten Boersma is Business & Marketing Mentor en zij deelt de resultaten die zij behaald heeft met het programma Ultimate Temple:

Amy Keijzer volgde zonder twijfel Temple Connection en dit is haar ervaring:
 
Lieve Regina,
 
Ik had geen twijfel toen ik jouw mail van Temple Connection las en wilde meteen meedoen. Ik voelde meteen een JA.
 
Ik vind verbinding erg belangrijk en was benieuwd wat ik van je kon leren.
Ik vond het fijn dat het online was zo kon je zelf op eigen tijd hiermee aan de slag. Ik vond het feedback fijn en constructief. Wel had ik bij sommige delen dat ik al de kennis had en dat het niet nieuw voor me was. Misschien toch nodig op het weer op te frissen voor mezelf? Ik voel namelijk al dat ik in verbinding ben met mezelf. Het was een eye opener toen jij mij zei dat ik wat meer mannelijke energie mag toelaten met name in mijn bedrijf. 
 
Toen ik net begon met mijn bedrijf was ik heel “mannelijk” in sturen, controleren, veel in actie en nu ervaar ik dat ik veel meer in de flow kan zijn en liefdevoller naar mezelf toe. Maar ik snap nu dat jij bedoelde dat ik meer tools mag gaan gebruiken om zo het mannelijke en vrouwelijke zakelijk in balans te brengen.
 
Dank je wel daarvoor!
 
Hartegroet, Amy Keijzer 
WhatsApp Image 2019-12-21 at 14.02.16 (3)
69169853_647660815643924_7377778294311092224_n
Regina nieuwhof

Kirsten Boersma is Business & Marketing Mentor en zij deelt de resultaten die zij behaald heeft met het programma Ultimate Temple: