3 fabels rond de Wet van Aantrekking

Het klinkt altijd zo leuk (en makkelijk): vraag, verwacht, en je zult het aantrekken 🧲💸✨.
 
Maar als dan in de praktijk blijkt dat dit bij jou niet zo werkt. Waar ligt het dan aan?
 
Sta je niet ‘open’ genoeg om te ontvangen?
 
Neem je niet de juiste acties? En ga je daarom maar halsoverkop jezelf zichtbaar laten zijn (op een manier die eigenlijk niet helemaal 100% resoneert)?
 
Moet je meer geduld hebben?
 
Ben je niet duidelijk genoeg in je bewoordingen?
 
En ondertussen zit je maar te wachten…
 
Terwijl de Wet van Aantrekking, mits goed begrepen, net zo logisch en makkelijk werkt als de Wet van Zwaartekracht.
 
Het is heus wél mogelijk datgene aan te trekken wat je wilt. Daarvoor hoef je niet nog meer ‘te kunnen ontvangen’ of ‘duidelijker vragen’.

Je kunt geld, klanten, flow, liefde, energie, verbinding zoveel je wilt en aankunt ontvangen. Morgen al? Nee dat niet  Ik leg je zo uit waarom.
 
Als je de Wet van Aantrekking helemaal begrijpt, zul je zien dat het eigenlijk heel leuk is. Het gaat namelijk om het upgraden van jouw eigen energieniveau (zoals het bouwen van een hogere flat waar van af iets sneller valt).
 
Maar laat ik eens beginnen met de 3 fabels. 
 
Fabel 1: ik vraag en ik ontvang
 
Zo werkt het helaas niet. Alleen vragen is mooi, maar datgene dat je wilt komt niet bij toverslag aanzweven. Wat komt dan wel aanzweven?Ideeën en acties die je kunt nemen om te bereiken wat je wilt. Een verzuivering in energie bij jezelf, omdat je mindset groeit, doordat jij hebt besloten dat je iets GAAT bereiken.
 
Vragen en achterover leunen gaat dus niet werken: je moet het uiteindelijk zelf creëren.
 
Daarvoor gebruik je de intuïtieve ingevingen die opkomen en laat je je hoofd er vooral voor 80% buiten.
 
Fabel 2: ik verhoog mijn vibratie en ik ontvang
 
Ook dit klopt niet. Het verhogen van je energie is wél essentieel voor het aantrekken van kansen. Maar die kansen moeten nog werkelijkheid worden door het naar de 1e dimensie te trekken: fysieke en tastbaar (op je bankrekening zichtbaar bijvoorbeeld).
 
Deze energie is trager en dat vraagt dus geduld en vertrouwen, totdat het tastbaar is geworden. Een valkuil is dat je in je hoofd sneller wilt dan natuurkundig kan. En als het dan niet snel genoeg gaat, dat je ongeduldig word en vertrouwen verliest. Hierdoor stopt de manifestatie.
 
Jouw acties die volgen vanuit gedachten en emotie bepalen uiteindelijk jouw manifestatiestroom. En die acties, die komen wél vanuit jouw energielevel. Hoe zuiverder, hoger en sterker, hoe beter.
 
Fabel 3: geld heeft energie en die energie trek ik in overvloed aan door mijn frequentie af te stemmen hierop
 
Geld zelf heeft geen energie. Geldstroom wel. Maar vraag je eerst eens af: waar komt geld vandaan? Komt het uit het universum? Nee. Het is een super aards middel. Het komt van: de bankrekening van andere mensen!
 
Voordat ze dit naar jou overmaken, moet jij dus wel het vertrouwen bij hen scheppen, voordat ze iets bij jou gaan kopen. Een kloppend bedrijfsmodel dus, en vanuit een zuivere energie, zodat je mensen niet afstoot door bijvoorbeeld schaarste of ongeloof in jezelf.
 
Dit geldt voor alles wat je wilt, en nu jouw realiteit vormt. Jij bent in staat jouw realiteit te veranderen ❤️.
 
Liefs, Regina
 
P.S. Wil jij wél succes behalen en de Wet van Aantrekking praktisch gebruiken om jouw business vanuit 100% alignment een succes te maken? Meld je dan aan voor Succesvol Bedrijf vanuit Intuïtie!
 

Dansend Ondernemen -
4 stappen voor succes met je bedrijf vanuit intuïtie

Download gratis mijn E-book
[leestijd 10 minuten]
Gratis E-book
Share on facebook
Deel deze blog
Share on linkedin
Deel deze blog

Laat een reactie achter

Download
E-book K.L.I.M.-methode

Vraag mijn gratis E-book aan waarmee je inzicht krijgt in de 4 stappen die je kunt nemen voor meer bedrijfsgroei, succes en impact vanuit een écht gezond en energiek lichaam.

Je ontvangt tevens toffe mails die jouw energieniveau, gezondheid, Magic Mind én business next level helpen te gaan!

Energiek in Business